Trekkershut in Zeeland huren

Zeeuws chalet huren

Nieuw vanaf 2018 op Camping de Boshoorn is deze trekkershut: Zeeuws chalet. Dit Zeeuws chalet is een bijzondere trekkershut die veel comfort biedt. De accommodatie staat op een prachtige plek op onze camping in Zeeland. Het strand, duinen en bossen van Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn maar 10 minuten op de fiets. De trekkershut Zeeland is geschikt voor 1 of 2 personen die van een heerlijke vakantie in Zeeland kunnen genieten.

Trekkershut indeling

Ons Zeeuws Chalet beschikt over een eigen badkamer met wastafel, toilet en douche. Er is een keukenblok met koffiezetapparaat, koelkast en servies. In de trekkershut is een 2-persoonsbed (140x200cm) en een zithoek. De trekkershut kan verwarmd worden. Naast de trekkershut is een zonnig terras voor zien van tuinmeubelen

Een nachtje slapen of toch wat langer

De trekkershut is te huur vanaf 1 nacht. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij ons bed- en badlinnen huren. Onze tarieven verhuur trekkershut staan hier. Wilt u zich laten verwennen? Voor € 7,50 per persoon komen we in de ochtend een heerlijk ontbijt brengen in de trekkershut.

Vakantie vieren in Zeeland

Overtuigd van de mogelijkheden van onze comfortabele trekkershut met douche en toilet voor uw vakantie in Zeeland? Reserveer dan nu direct dit Zeeuws chalet.