Minicamping in Zeeland

Kamperen tussen Oostkapelle, Vrouwenpolder en Serooskerke

Camping de Boshoorn is een kleine camping gelegen op één van de mooiste plekjes van Walcheren gelegen op korte afstand van het strand, duinen en de bossen van Oostkapelle en Vrouwenpolder. In 10 minuutjes fiets je over kindvriendelijke wegen naar de Noordzee.

Kindvriendelijke camping

Voor een fantastische kampeervakantie bent u met het hele gezin van harte welkom. De camping heeft veel speelgelegenheid voor de kinderen (o.a. trampoline, voetballen, tafeltennis, skelters). Is het wat slechter weer dan kunnen de kinderen zich uitleven in onze overdekte binnenspeelplaats met o.a. voetbalspel, dvd en een zithoek met diverse spelletjes.
Voor de dierenvrienden hebben we op de camping poezen, een pony, konijnen en kippen.

Kleine camping, goede faciliteiten

Onze minicamping is ruim opgezet en alle staanplaatsen hebben een aansluiting voor water en elektriciteit. Het sanitair is schoon en goed onderhouden en natuurlijk gratis. De camping heeft een centrale afwasplaats met warm en koud water. Heeft u boodschappen gedaan en geen eigen koelkast, gebruikt u gerust onze koelkast in het sanitairgebouw. Een wasmachine en droger staat tegen betaling tot uw beschikking.
Voor onze campinggasten hebben wij gratis WIFI zodat u internet geen dag hoeft te missen. De auto’s moeten op een apart parkeerterrein geplaatst worden wat de rust en veiligheid ten goede komt.

Fietsverhuur

Zeeland heeft de mooiste fietspaden van Nederland. Fietsen door de bossen, duinen of het platteland is heerlijk ontspannend. Op de fiets naar Domburg of Veere is slechts 5 kilometer. Als u geen fiets heeft meegenomen kunt u deze bij ons huren. Ook verhuren wij voor de allerkleinsten een aantal bolderkarren.

Hoe ziet de minicamping eruit?

Op het campingveld staan aan de ene zijde vijf chalets en aan de andere zijde zijn tien plaatsen beschikbaar voor tenten en/of caravans/vouwwagens. In het midden ligt een pad voor de auto’s. Aan het eind van het terrein is er voor de kinderen een aparte speelplaats ingericht met toestellen, zoals schommels, ringen, wip, glijbaan etc. Er is een apart speelveld met o.a. volleybal, mega-trampoline etc.

Het verwarmde luxe sanitairgebouw is aan het begin van de minicamping. Hierin bevinden zich een dames- en herengedeelte met in totaal 6 toiletten en 8 douches met thermostaatkranen. Voor de kleine kinderen is er een babybadje en een speciale dubbele douche en lage wastafel. Binnen is er een overdekte groente- en afwasspoelplaats. Ook is er een stortplaats voor een chemisch toilet.