chalet_huren_oostkapelle_01.jpg - Mini-Camping de Boshoorn
chalet_huren_oostkapelle_02.jpg - Mini-Camping de Boshoorn
chalet_huren_oostkapelle_03.jpg - Mini-Camping de Boshoorn
chalet_huren_oostkapelle_04.jpg - Mini-Camping de Boshoorn
camping_oostkapelle_verhuur_slide_001.jpg - Mini-Camping de Boshoorn

Logies met ontbijt in Zeeland

Toe aan vakantie? Een weekendje weg? Zeeland heet u welkom in alle seizoenen. De zee, het strand, bossen, polders en gezellige dorpjes zoals Veere en Domburg. Walcheren is de ideale bestemming om uit te waaien en bij te komen.

Camping de Boshoorn biedt u verschillende ruime kamers op fietsafstand van het strand van Oostkapelle en Vrouwenpolder. U kunt gebruik maken van de zit- en speelmogelijkheden van de camping en de Wifi is gratis.


Onze kamers

De kamers zijn ingericht met bed- en badlinnen. U heeft een aparte accomodatie met de beschikking over douche, wastafel en toilet, zithoek, keukentje. Het heerlijke ontbijt ontvangt u in een mand en kunt u gebruiken op het moment dat voor u uitkomt. 

Iedere slaapkamer heeft de beschikking over:

1 of 2 persoonsbed(den) met afmeting 80/90 x 200 cm met kast
tafel met 2 stoelen als zithoek, gebruik keuken met koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en gasfornuis en centrale verwarming
 

Kamerverhuur in de vakantiewoning

Ook is het mogelijk om 1 of 2 kamers te huren in onze vakantiewoning.  In de vakantiewoning zijn er 2 slaapkamers op de eerste verdieping. Ideaal voor in de winterperiode: u heeft dan de beschikking over de totale woning met badkamer, vloerverwarming, keuken, cv, zit-en eethoek, tv etc. Het ontbijt wordt in de keuken geserveerd. Er is rondom de woning een (overdekt) terras met tuinset aanwezig om buiten te zitten.


Zeeland, een provincie om nooit te vergeten

Zin gekregen in een vakantie in Zeeland, met eindeloze stranden, duinen, bossen en fietspaden? Reserveer dan nu een kamer op camping de Boshoorn.

Onze logies met ontbijt tarieven staan hier.